Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;

Ξαφνικές σχέσεις, ανέλπιστες συνεργασίες, ενώσεις με ομάδες όπως και εκπληκτικά κέρδη υπόσχεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στους Ιχθύες

Λούφα και παραλλαγή! Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού ίσως έχετε ένα δίλημμα, είστε αναποφάσιστοι ως προς το τι είναι καλύτερο να κάνετε ή αποφεύγετε ότι σας φαίνεται άσχημο. Συγχρόνως, η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες ενισχύει τη σύγχυση και τη θολούρα και γι' αυτό είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με ζητήματα που απαιτούν φαντασία, διαίσθηση, χαλάρωση και ηρεμία. Επίσης σήμερα μπορείτε να γραφτείτε σε ένα θεατρικό εργαστήρι, να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό, να αλλάξετε το μακιγιάζ σας όπως και να βρείτε στολή για την παρέλαση!

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό

Εκεί που δεν τον περιμένεις, ο έρωτας εμφανίζεται! Αυτή η εκπληκτική όψη μεταξύ της Αφροδίτης στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό που συμβαίνει αύριο, υποδεικνύει έναν έρωτα με την πρώτη ματιά.

Ξαφνικές σχέσεις, ανέλπιστες συνεργασίες, ενώσεις με ομάδες όπως και εκπληκτικά κέρδη, οικονομικές ευκαιρίες και πρωτότυπες στιλιστικές επιλογές είναι μόνο μερικές από τις θετικές εκφάνσεις αυτής της όψης.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του γ' δεκαημέρου. Καλή μέρα για πετυχημένες φωτογραφίες, για συνθέσεις τραγουδιών και ερωτικές επαφές.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα, απομακρύνοντας από τη ζωή σας ό,τι σας είναι άχρηστο και χρωματίζοντας τη με ελπίδα, έρωτα και αγάπη.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved