Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/10;

Ο Άρης εισέρχεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και τα θέματα υγείας και εργασίας θα βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος. Σήμερα ίσως επισκεφτείτε έναν ασθενή, χαρίσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, γράψετε μια προσευχή ή ένα μάντρα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/10;

Ήλιος στο Ζυγό – Σελήνη στους Ιχθύες

Οι σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο όπως και προτάσεις για συμβιβασμό, διακανονισμό ή άρση διαφορών. Ωστόσο, με τη Σελήνη στους Ιχθύες, το συναίσθημα υπερισχύει της ορθολογικής σκέψης γι' αυτό αφήστε για άλλη μέρα σημαντικές συμφωνίες.

Πιθανόν σήμερα να αγοράσετε φάρμακα, να μαγειρέψετε κάτι με ψάρι ή να επισκεφτείτε ένα οινοποιείο. Επιπλέον, ίσως επισκεφτείτε έναν ασθενή, χαρίσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, γράψετε μια προσευχή ή ένα μάντρα και γενικότερα ασχοληθείτε με κάτι που δείχνει συμπόνια ή σας φέρνει σε επαφή με το πνεύμα σας. Όμως και για να χαρείτε ρομαντικές στιγμές είναι η μέρα ιδανική...

Άρης στην Παρθένο

Όλα υπολογισμένα! Από σήμερα και ως τις 8 Δεκεμβρίου ο πλανήτης της δράσης θα βρίσκεται στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Θέματα δουλειάς, ωραρίου ή μια σύμβαση εργασίας θα βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος.

Η άσκηση όπως και το σεξ ίσως μπει στην καθημερινότητα σας. Προσέχετε προβλήματα στο στομάχι και τα έντερα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου. Μπορείτε να πάτε θέατρο, να ασχοληθείτε με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να δημιουργήσετε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Να έχετε όλοι μια εξαιρετική μέρα αποφεύγοντας ό,τι σας θλίβει και κάνοντας κάτι που ψυχικά σας ηρεμεί ή σας ευχαριστεί!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved