Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

OΉλιος από το Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια συνεργασία, στο γάμο ή τη σχέση σας, ενώ η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την κοινωνική ζωή και συνεχίζει να σας προσφέρει ευκαιρίες για ανανέωση…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

~Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στον Υδροχόο~

Οι σχέσεις μου με τους άλλους! Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο -για ένα ακόμα περίπου δεκαήμερο- να στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια συνεργασία, στο γάμο ή τη σχέση σας. Επίσης θα ασχοληθείτε με πελάτες, ανταγωνιστές και πιθανόν νομικές υποθέσεις. Η κοινωνική ζωή με τη Σελήνη στον Υδροχόο συνεχίζει να σας προσφέρει ευκαιρίες για ανανέωση και πιθανόν σήμερα να γραφτείτε σε ένα σύλλογο, να ασχοληθείτε πιο πολύ με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να πάρετε μέρος σε ένα συμβούλιο ή meeting.

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο~

Αέρας εγώ, αέρας και συ ταιριάζουμε πολύ! Νέες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες και ομαδικές δουλειές μπορεί να ξεκινήσουν σήμερα. Επίσης, εύνοια θα έχει η επικοινωνία μέσω email, η συμμετοχή σε ένα forum ή μια λέσχη που έχει ως αντικείμενο την τεχνολογία, την αστρονομία, ή την τηλεόραση. Καλή ώρα για αναβάθμιση ενός προγράμματος του Η/Υ.

~Σελήνη αντίθεση με Άρη~

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε! Αργά το βράδυ, μια μέρα πριν ο Άρης αλλάξει ζώδιο, συναντιέται με τη Σελήνη. Για να αποφύγετε εντάσεις βάλτε τα παιδιά νωρίς για ύπνο και μην ανοίξετε συζήτηση με τον/τη σύντροφο σας για φίλους, πολιτικά και τα δικαιώματα αμφότερων στη σχέση. Μια νύχτα είναι θα περάσει!

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Υδροχόους, Δίδυμους, Ζυγούς και Κριούς, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου. Σε ένα ομαδικό project μπορεί να έχετε επιτυχία και ίσως κάνετε μια καλή αγορά ή κράτηση μέσω διαδικτύου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και να θυμάστε πως ένα είναι σίγουρο: το απρόβλεπτο καραδοκεί κι έτσι δεν θα πλήξετε στιγμή!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved