Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

Σήμερα πολύ πιθανόν η διάθεσή σας να είναι περισσότερο χαρούμενη και αισιόδοξη ή να αδράξετε τις ευκαιρίες για να διασκεδάσετε. Προσοχή όμως στις υπερβολές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

~Ήλιος στο Ζυγό Σελήνη στον Αιγόκερω~

Όμορφες ετοιμασίες! Σάββατο σήμερα και με τον Ήλιο στο Ζυγό ίσως σε πρώτο πλάνο να βρίσκεται ένα ραντεβουδάκι, ένας γάμος ή μια ευχάριστη συνάντηση. Παράλληλα, ικανοποιημένοι ίσως μείνετε από μια επίσκεψη στην αισθητικό ή την κομμώτρια σας. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω υπάρχει η τάση για ό,τι εμπνέει σεβασμό, είναι σοβαρό ή ακολουθεί το στάτους κβο. Η μέρα προσφέρεται για να «βαρύνετε» το ντύσιμο σας με πιο χειμωνιάτικα ρούχα και γενικότερα να δείξετε ενδιαφέρον για ό,τι μπορεί να σας προφυλάξει από το κρύο.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Με φίλους και γνωστούς! Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου - ανοίγονται ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές και εκδηλώσεις. Έλξη για κάθε τι νέο και πρωτοποριακό θα χαρακτηρίζει το βράδυ σας, ενώ πολύ πιθανόν τα σχέδια σας να παρουσιάσουν κάποιες διαφοροποιήσεις.

~Ήλιος τετράγωνο με Δία~

Συγκρατήσου λίγο! Σήμερα πολύ πιθανόν να παραβρεθείτε σε ένα ευχάριστο γεγονός, σε κάποιο εορτασμό ή να αδράξετε τις ευκαιρίες για να διασκεδάσετε. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο χαρούμενη και αισιόδοξη.

Ωστόσο, μέσα στη χαρά σας ίσως κάπου υπερβάλλετε (π.χ. κάνοντας κάποια σπατάλη, παρατρώγοντας ή παραπίνοντας) και μετά εορτής πείτε «το παράκανα» ή «ξεσαλώσαμε σήμερα».

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του γ' δεκαημέρου. Ιδιαίτερα ευμενής μπορεί να αποδειχθεί η επαφή με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή η αγορά αντικειμένων που αντέχουν στο χρόνο.

Ακολουθείτε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του πρώτων ημερών: η τύχη μπορεί να σας κλείσει το μάτι κατά τις βραδινές μέρες.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο, περνώντας ωραία μαζί με τους φίλους σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved