Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/10;

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δηλώνει ότι η υπομονή έχει και τα όρια της και πως υπάρχει η τάση κάποιοι να κάνουν «μπουμ» ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/10;

~Ήλιος στο Ζυγό – Σελήνη στον Αιγόκερω~

Με τον Ήλιο στο δεύτερο δεκανό του Ζυγού υπάρχει η τάση να χρησιμοποιήσετε πιο πολύ το μυαλό σας και να σκεφτείτε πιθανόν μαζί με άλλους ζητήματα που σχετίζονται με ένα σύλλογο, μια παρέα ή ομάδα. Η θέση της Σελήνης στο γήινο Αιγόκερω προβάλλει την ανάγκη για πειθαρχία, ανάληψη ευθυνών και μετρημένη συμπεριφορά. Ευνοεί να αγοράσετε μια επαγγελματική ατζέντα, να πάτε σε όρη και βουνά και να σκουρύνετε τις αποχρώσεις στο σπίτι ή το χώρο σας.


~Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα - τετράγωνο με Ουρανό~

Με καταπιέζεις και θα τα πάρω! Τις πρωινές ώρες ίσως νιώσετε πίεση ή εξαναγκασμό. Ένα θέμα που συνδέεται με τον εργοδότη, έναν διευθυντή ή έναν δημόσιο λειτουργό ίσως σας αγχώσει. Η υπομονή έχει και τα όρια της και υπάρχει η τάση κάποιοι να κάνουν «μπουμ» ξαφνιάζοντας τους πάντες. Μαζί με ένα μηχάνημα ίσως να βραχυκυκλώσει και η δουλειά. Αναβάλλετε για τις μεσημεριανές ώρες να κανονίσετε κάτι με φίλους.


~Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο και Ερμή~

Τα πράγματα στρώνουν! Από το μεσημέρι η οργάνωση μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Μπορείτε να επιδιώξετε μια επαγγελματική συνέντευξη ή να συζητήσετε κάτι με έναν προϊστάμενο. Ευνοούνται επαφές με έναν ψυχολόγο, σεξολόγο ή γυναικολόγο και αναμφίβολα οι ερωτικές συναντήσεις.


~Ήλιος τετράγωνο με Δία~

Κατά κόρον! Η αυριανή όψη Ήλιου – Δία είναι μια θετική όψη που ευνοεί όμορφα γεγονότα και πνευματικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, υπάρχει η τάση για υπερβολή. Γι' αυτό αποφύγετε να το παρακάνετε - τόσο με την εμφάνισή σας, όσο και με τα ωραία γλυκάκια που έχουν φέρει στη δουλειά. Επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά θέματα θέλουν καλό προγραμματισμό.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του β' δεκαημέρου. Καλή μέρα για να πετύχετε ένα καλό κούρεμα ή χτένισμα.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Παρασκευή και ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved