Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

Προσοχή: το λάθος καραδοκεί. Στα αισθηματικά, υπάρχει η τάση να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή να «καμουφλάρετε» τα αισθήματα σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

~Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στον Τοξότη~

Ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζυγό, οπότε συνεργασίες, συμβιβασμοί και πάσης φύσεως συμφωνίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη στα ίδια θέματα θα θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Παράλληλα, ενδιαφέρον θα υπάρχει για συμβουλές από νομικούς, επαφές με άτομα ξένης κουλτούρας και ό,τι σχετίζεται με μακρινά ταξίδια και αθλητισμό.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Λίγο πριν τις έξι και είκοσι το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και η κοινωνικότητα που υπαγορεύει ο Ήλιος στο Ζυγό ίσως σας κουράσει. Κι αυτό γιατί για να έχετε τον έλεγχο ίσως χρειάζεται να μπείτε σε κάποιο πρόγραμμα, να ακολουθήσετε ένα χρονοδιάγραμμα ή να ασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί οργάνωση ή κόπο.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή τόσο σε αγορές, χρηματικές συναλλαγές όσο και αισθητικές επιλογές διότι το λάθος καραδοκεί. Αισθηματικά υπάρχει η τάση να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή να «καμουφλάρετε» τα αισθήματα σας.

Η ανειλικρίνεια, η απιστία και τα ψέματα στις σχέσεις... στις επάλξεις. Καλή όψη για καλλιτεχνικές ασχολίες.

Τοξότες, Κριοί, Λέοντες του γ' δεκαημέρου η σημερινή μέρα σας χαμογελά για μια ευχάριστη έξοδο ή για την επίλυση ενός θέματος ανώτατης εκπαίδευσης.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι των πρώτων ημερών μπορείτε να ευνοηθείτε από την επαφή με ένα άτομο ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερο.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να περάσετε καλά κρατώντας ισορροπίες και συγχρόνως διαφυλάσσοντας τα όρια σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved