Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου δείχνει την τάση να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά σας, ενώ ίσως κρατήσετε κρυφές κάποιες σκέψεις μέχρι να είστε σίγουροι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τις φανερώσετε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τα οικονομικά στο επίκεντρο! Η Σελήνη για τρίτη μέρα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και υπάρχει η τάση να διερευνήσετε θέματα που τα σκεπάζει πέπλο μυστηρίου ή είναι τα μυστικά σας. Τα συναισθήματα θετικά ή αρνητικά είναι δυνατά ενώ είναι πολύ πιθανόν να σταματήσετε κάτι για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Συγχρόνως, κύριο μέλημα της ημέρας πολύ πιθανόν να είναι η διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος.

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Ενσυνείδητη στάση! Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου δείχνει την τάση να πάρετε οριστικές αποφάσεις όσον αφορά θέματα αισθηματικά ή χρηματοπιστωτικά, ενώ πολύ πιθανόν να κρατήσετε κρυφές κάποιες σκέψεις μέχρι να είστε σίγουροι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τις φανερώσετε. Σε συναλλαγές, επαφές όσο και μετακινήσεις για τις οποίες ίσως έχετε κάποια επιφύλαξη ή ανησυχία, το κλειδί θα είναι η υπευθυνότητα.

~Η Σελήνη στον Τοξότη και οι όψεις της~

Λίγο πριν τις τρείς και μισή το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Η πρώτη συνάντηση που έχει με την Αφροδίτη προσφέρεται για ευχάριστες συναναστροφές, αγορές σε μεγάλες ποσότητες και επιλογή ρούχων σε άνετες γραμμές και σε χαρούμενα χρώματα.

Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γύρω στις οχτώ και μισή το βράδυ δείχνει ότι ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις, ενώ είναι θετικό για καλλιτεχνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου που θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε ένα σημαντικό θέμα με τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου ή έμπειρου ατόμου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα, μην αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη, αλλά παίρνοντάς τη στα χέρια σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved