Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

Ο Ερμής περνάει σήμερα στο Σκορπιό και μέχρι τις 5/12 ευνοούνται διαπραγματεύσεις ή ρυθμίσεις για φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Το σπίτι είναι το νέο μας στέκι! Η Κυριακή δεν είναι μια μέρα σαν τις άλλες, είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Με τη Σελήνη τις πρώτες πρωινές ώρες της στον Καρκίνο, το ζώδιο που έχει άμεση σύνδεση με τη θαλπωρή υπάρχει η τάση να βρεθείτε με πρόσωπα οικεία και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Επίσης, είναι πιθανόν είτε να επισκεφτείτε μέρη που έχετε νοσταλγήσει είτε να κάνετε το σπίτι σας ή μια γωνιά του το αγαπημένο σας μέρος.

~Σελήνη στο Λέοντα~

Στα καλύτερα σας! Λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει έντεκα το πρωί, η Σελήνη διέρχεται από το σπίτι του ζωογόνου Ήλιου και θα αισθανθείτε να πλημμυρίζεστε από αυτοπεποίθηση, αγάπη και ενέργεια. Δραστηριότητες που σχετίζονται με χόμπι, άθληση, παιδιά και ό,τι μπορεί να σας προσφέρει χαρά θα απογειώσει τη διάθεση σας στα ύψη. Αισθηματικά, είτε είστε σε δέσμευση είτε στην αναζήτηση συντρόφου το σύμπαν είναι με το μέρος σας.

~Ερμής στο Σκορπιό~

Κρύβε λόγια! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού μεταξύ 29/9 και 5/12, μυστικές σκέψεις, γνώμες, συζητήσεις και συναντήσεις θα δώσουν και θα πάρουν.

Επίσης, είναι μια περίοδος που θα λάβουν χώρα διαπραγματεύσεις ή ρυθμίσεις για φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα. Τέλος, ευνοείται η ανάγνωση βιβλίων μυστηρίου, μεταφυσικής, ψυχολογίας και ό,τι απαιτεί διαισθητική ή / και διεισδυτική σκέψη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες και Κριοί των πρώτων ημερών που με ό,τι και αν ασχοληθείτε θα δείτε το άστρο σας να λάμπει.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε σήμερα να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχα. Καλή σας Κυριακή!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved