Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/9;

Προσοχή σε δραστηριότητες ή δράσεις που μπορεί να είναι αιτία για να σκορπίσετε χρήματα παραμελώντας οικονομικές υποχρεώσεις για χάρη της ευχαρίστησης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Πόσο σε νοιάζομαι! Η διερχόμενη Σελήνη βρίσκεται στον συναισθηματικό και τρυφερό Καρκίνο και υπάρχει η τάση να φιλέψετε τους άλλους, να τους φιλοξενήσετε, να τους κάνετε το τραπέζι, να τους φροντίσετε, να ακούσετε τα εσώψυχα τους και με κάθε τρόπο να τους δείξετε ότι στο πρόσωπο σας μπορούν να βρουν αγάπη και κατανόηση.

~Οι όψεις της Σελήνης σύνοδο με Δία~

Λίγο πριν τις έντεκα το πρωί η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου το Δία και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ευχάριστες δραστηριότητες, οικογενειακές στιγμές, γεννήσεις, έθιμα που σχετίζονται με την ιστορία ή την παράδοση, επισκέψεις και κατ' οίκον μαθήματα. Το μεσημέρι περίπου στις δύο και κάτι μια ακόμη ευμενής όψη χρωματίζει την ημέρα με χαρά και δημιουργεί γόνιμο έδαφος για διακόσμηση, ρομαντικές επαφές και ενασχολήσεις που απευθύνονται στους λάτρεις του ωραίου, της οικογενειακής θαλπωρής και της τέχνης.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη~

«Με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνεται η σχέση πολύ εκρηκτική». Η όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης – Άρη κορυφώνεται σήμερα και ως εκ τούτου μετά από ένα γερό καυγά πολύ πιθανόν να ακολουθήσει μια παθιασμένη ερωτική βραδιά. Νέα ξεκινήματα σε θέματα σχέσεων ίσως γίνουν γρήγορα ή βιαστικά.

Προσοχή σε δραστηριότητες ή δράσεις που μπορεί να είναι αιτία για να σκορπίσετε χρήματα παραμελώντας οικονομικές υποχρεώσεις για χάρη της ευχαρίστησης.

Πιο έντονα επηρεάζεστε Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι γεννημένοι στα τέλη του β' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στα τέλη του β΄ δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του γ' δεκαημέρου που θα έχετε την χαρά να ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο με χάδια και φιλιά, αγκαλιές και όμορφες στιγμές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved