Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

Στην επιρροή του τριγώνου Αφροδίτη – Δία (από τις πιο ευνοϊκές όψεις του μήνα!) ενδέχεται να βελτιώσετε οικονομικά θέματα ή να κάνετε μια «σχέση ζωής».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Γεια, τι γίνεσαι; Με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, η μέρα προσφέρεται για επαφές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα, ευνοούνται βόλτες, κοντινές εκδρομές, έξοδοι και γενικότερα δραστηριότητες που σας βγάζουν στο δρόμο, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο ή άλλο μεταφορικό μέσο.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Δία~

Πλημμυρισμένοι από ευτυχία! Στην επιρροή του τριγώνου Αφροδίτη – Δία, μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις του μήνα, μπορείτε να ασχοληθείτε με την τέχνη, να διασκεδάσετε, να λάβετε ή να κάνετε δώρα, να επιλύσετε ή να βελτιώσετε οικονομικά θέματα και επιπλέον να παντρευτείτε, να πάτε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να κάνετε μια «σχέση ζωής».

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με φάρο και καραβάκια! Αργά το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα, τη διαίσθηση και τη φαντασία. Ευνοούνται δραστηριότητες κοντά στη θάλασσα, σούπες και ψαρικά, όπως και το ναυτικό look. Επίσης, προσφέρεται για ρομαντζάδα και για να «δέσετε» το πλοίο της αγάπης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του γ' δεκαημέρου που θα βρείτε ανταπόκριση σε θέματα που σας απασχολούν ή σας ενδιαφέρουν.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα με ένα όμορφο χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved