Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;

Το απόγευμα, το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα προμηνύει διφορούμενα μηνύματα, λάθη σε κείμενα, αντιγραφές, επικοινωνιακά τρυκ, ασυνεννοησία και έλλειψη προσοχής

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Αργά και απολαυστικά! Τις πρώτες πρωινές ώρες η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, που κυβερνάται από την ωραία Αφροδίτη. Πρόσωπα και πράγματα δελεαστικής ομορφιάς, ο έρωτας και οτιδήποτε μπορείτε να απολαμβάνετε νωχελικά, θα αποτελέσουν το δόλωμα της ηδονής.

~Σελήνη στους Διδύμους~

Από το ένα στο άλλο! Περίπου στις δέκα και μισή το πρωί που η Σελήνη διέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων υπάρχει η τάση να κάνετε «ζάπινγκ» από θέμα σε θέμα, καθότι η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων ποικίλου ενδιαφέροντος.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Το αέρινο τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι, δίνει ώθηση σε πνευματικές και διανοητικές ενασχολήσεις και ευνοεί την καλή διάθεση, τις παρέες, τις κοινωνικές επαφές και τις συναναστροφές.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα προμηνύει διφορούμενα μηνύματα, λάθη σε κείμενα, αντιγραφές, επικοινωνιακά τρυκ, ασυνεννοησία και έλλειψη προσοχής. Συνιστάται να αποφύγετε κάθε τι που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από το να κάνετε αυτό που θέλετε.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι των τελευταίων ημερών και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι στο πρώτο μισό του α' δεκαημέρου.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών προσέχετε λάθη και απροσεξίες τόσο στο γραπτό ή προφορικό λόγο όσο και στις συναναστροφές σας.

Να έχετε όλοι μια καταπληκτική μέρα με πολλές υπέροχες στιγμές, εμπειρίες και επαφές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved