Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

Η Πανσέληνος δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε ένα διάλειμμα από τα «πρακτικά και καθημερινά» και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

~Πανσέληνος στους Ιχθύες~

Πιο πάνω από τα σύννεφα! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το μεσημέρι στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτά που θεωρούνται «πρακτικά και καθημερινά» και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας. Επίσης, να δώσετε φωνή στη διαίσθηση σας, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εμπλουτίσετε τη μέρα σας με δραστηριότητες που σχετίζονται με χαλάρωση, μουσική, τέχνη, έρωτα, προσευχή ή διαλογισμό.

~Σελήνη στον Κριό~

Από την ηρεμία στη δράση! Λίγο πριν τις οχτώ το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό κι αναπτύσσεται διάθεση για κίνηση, ένταση και οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα~

Βαθιά και απόλυτα δεμένοι! Η ευμενής όψη Αφροδίτη – Πλούτωνα προοιωνίζει μοιραίες έλξεις και σχέσεις που χρωματίζονται από ακατανίκητο πάθος, έντονη σεξουαλική έλξη και μυστήριο. Είναι επίσης ιδανική για να γίνει ένας δεσμός πιο δυνατός όπως και για να επιφέρετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας μέσω μιας σχέσης, συνεργασίας ή οικονομικής συγκυρίας.

~Ερμής τετράγωνο με Δία~

Χάρη γούστου! Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Δία υπάρχει η τάση για συζητήσεις και επαφές χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά για ευχαρίστηση.

Ιδέες που έχουν σχέση με διακόσμηση, στυλ, τέχνη και καλαισθησία ίσως έχουν δόση χιούμορ ή και υπερβολής.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου που μέσα από μια «σχέση ζωής» θα κάνετε αλλαγή πλεύσης προς το καλύτερο.

Να έχετε όλοι μια ωραία μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνετε όνειρα και θα έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας δεξαμενή αγάπης.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved