Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;

Κάποιες ειδήσεις ίσως σας κρατούν "στην τσίτα", ενώ μετακινήσεις μπορεί να γίνουν αιτία για να βγείτε εκτός εαυτού - ή εκτός προγράμματος.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;


~Σελήνη στον Υδροχόο~

Όχι έτσι, αλλιώς! Με την Σελήνη στο σπίτι του ανατρεπτικού Ουρανού, υπάρχει η τάση να πάτε κόντρα σε οτιδήποτε θεωρείται παλιομοδίτικο, συντηρητικό ή αρτηριοσκληρωτικό. Η συμμετοχή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με ομάδες, ομοσπονδίες, συνδικαλισμό θα προκαλεί ενδιαφέρον όπως και η επικοινωνία μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

Ευνοούνται φιλικές επαφές, συλλογικές δράσεις, καινούργιες ιδέες και μέθοδοι, ενώ την τιμητική τους θα έχουν αγορές καινοτόμων προϊόντων, ενδιαφέροντα που σχετίζονται με αστρολογία, διάστημα, ρομποτική, τεχνολογία και κάθε τι που θεωρείται "ροκ" ή εκκεντρικό.

~Ερμής αντίθεση με Ουρανό~

Με τα νεύρα... κρόσσια! Η αντίθεση Ερμή – Ουρανό υποδεικνύει ένταση και εκνευρισμό. Προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων, στη λειτουργία μηχανών και υπολογιστών και στις τηλεπικοινωνίες είναι πιθανά. Κάποιες ειδήσεις ίσως σας κρατούν στην τσίτα, ενώ μετακινήσεις μπορεί να γίνουν αιτία για να βγείτε εκτός εαυτού ή εκτός προγράμματος.

Σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε ότι η ψύχραιμη προσέγγιση είναι αυτή που αποδεικνύεται πάντα η πιο καλή.

Περισσότερο επηρεάζεστε Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί και ακολουθείτε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί που η τύχη θα σας χαμογελάσει σε σχέσεις και επαφές.

Να έχετε όλοι μια καλή εβδομάδα, να χαμογελάτε και να διαπνέεστε από πνεύμα αισιοδοξίας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved