Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

Η επικοινωνία βραχυκυκλώνει, έκτακτες μετακινήσεις προκύπτουν και επαφές με κοντινά πρόσωπα ίσως σας εκνευρίσουν.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;


~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Με το ρολόι στο χέρι! Η Κυριακή ξεκινά με το χρόνο είτε να πιέζει, είτε να αποτελεί σημείο αναφοράς για δραστηριότητες που χρειάζεται να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένη ώρα. Ίσως κάνετε κάποιες μετρήσεις ή ελέγχους, ενώ ευνοούνται ασχολίες που σχετίζονται με τη φροντίδα των δοντιών, του δέρματος και των οστών όπως και με οτιδήποτε θέλετε να αποφύγετε να ξεραθεί, να στεγνώσει ή να παγώσει.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Όχι, μια από τα ίδια! Λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και δημιουργείται η επιθυμία να απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, να αφιερώσετε χρόνο σε κοινωνικές επαφές και να δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο, να κάνετε κάποια έκπληξη και με κάθε τρόπο να σπάσετε τη μονοτονία.

~Ερμής αντίθεση με Ουρανό~

Μου ανάβουν τα λαμπάκια! Στην επιρροή της αυριανής αντίθεσης μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, πολύ εύκολα κάποιες καταστάσεις θα «χτυπούν» το νευρικό σας σύστημα. Το μυαλό σας θα παίρνει χίλιες στροφές αλλά θα παίρνει και «ανάποδες» κι ιδιαίτερα για πράγματα που κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Η επικοινωνία βραχυκυκλώνει, έκτακτες μετακινήσεις προκύπτουν και επαφές με κοντινά πρόσωπα ίσως σας εκνευρίσουν.

Ως εκ τούτου αποφύγετε ό,τι σας δημιουργεί υπερένταση και πλήξη και στρέψτε την προσοχή σας σε πράγματα που είτε σας εξιτάρουν είτε σας χαλαρώνουν.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου που θα έχετε τη χαρά να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν τη διανόηση σας και συνάμα να περάσετε όμορφα μαζί με άλλους.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή μαζί με φίλους και πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά όνειρα και ιδανικά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved