Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/9;

Σήμερα είναι πιθανές μυστικές συναντήσεις ή κρυφά ταξίδια, ενώ πιθανόν να χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις που θα αποτελούν «γροθιά στο μαχαίρι».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/9;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Αίρομαι στο ύψος των περιστάσεων! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Κρόνου υπάρχει η τάση για υπευθυνότητα και εκδήλωση σεβασμού, ενώ είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε χώρους που έχουν σχέση ή παρευρίσκονται πρόεδροι, δεσπότες, δήμαρχοι ή άτομα μεγάλης ηλικίας.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Η μαγεία του έρωτα! Αυτή η όμορφη όψη μεταξύ της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα συνδυάζει το πάθος με τον ρομαντισμό δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα. Η λογική θα είναι κρυμμένη στο παρασκήνιο και όλα θα κριθούν από τη χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε δυο ή το «κλικ» που θα κάνει ο ένας στον άλλο. Ευνοούνται αγορές, δώρα, γιορτές και διασκεδάσεις.

~Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα~

Όσα μου κρύβεις! Με τον Ερμή στο Ζυγό, το ζώδιο που εκπροσωπεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες, σε τετράγωνο με τον μυστηριώδη Πλούτωνα, είναι πιθανές μυστικές συναντήσεις, κρυφά ταξίδια, έμμονες σκέψεις, λόγια ζήλιας, έντασης, αγωνίας ενώ πιθανόν να χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις που θα αποτελούν «γροθιά στο μαχαίρι». Ευνοούνται βαθιές έρευνες και μελέτες που σχετίζονται με κρυμμένες ή άγνωστες αλήθειες.

~Άρης τρίγωνο με Ουρανό~

Κάντο όπως δεν το έχει κάνει κανείς! Με τον Άρη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοείται η πρωτοτυπία και κάθε τι που μπορεί να γίνει σε χρόνο-ρεκόρ.

Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά είναι πολύ πιθανός, για αυτό αν κάποια στιγμή σήμερα ακούσετε την καρδιά σας να χτυπά σαν τρελή... τότε έρωτας είναι η αιτία. Ευνοούνται εναλλακτικές, ομαδικές ή ασυνήθιστες δραστηριότητες που σχετίζονται με χόμπι, ελεύθερο χρόνο, διασκέδαση ή που ακολουθούν μια «νέα συνταγή».

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του β' δεκαημέρου που αποδεχόμενοι την ευθύνη των πράξεων σας, αντί να τη χρεώνετε στη μοίρα, θα ενδυναμώσετε την πορεία για την κατάκτηση των στόχων σας.

Να έχετε ένα εκπληκτικό Σάββατο κάνοντας υπεύθυνες επιλογές, δηλαδή λαμβάνοντας υπόψη τί αυτές δημιουργούν.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved