Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

Το απόγευμα είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις ή άλλα καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία βάζουν την υπογραφή τους άτομα καταξιωμένα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με καλή διάθεση! Η μέρα ξεκινά ευδιάθετα με τη διερχόμενη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Ευνοούνται δραστηριότητες σε χώρους μάθησης, ενημέρωσης και άθλησης, επαφές με νομικούς, συγγενείς εξ αγχιστείας ή πρόσωπα που έχουν κάποια σχέση με το εξωτερικό όπως και αγορές σχολικών ειδών και προϊόντων σε μεγάλες συσκευασίες ή που διατίθενται χύμα.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Παρασκευή και 13! Λίγο πριν το ρολόι η ώρα δείξει μια το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κρόνου και υπάρχει η τάση να δείξετε ενδιαφέρον για πράγματα που έχουν σχέση με ό,τι θεωρείται γρουσουζιά, αρνητικό, κακότυχο ή κάτι που συνδέεται με την κατά πολλούς σημερινή δυσοίωνη ημερομηνία.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Περίπου στις πέντε και μισή το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να κάνετε αγορές σε καλές τιμές, να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας, να αξιοποιήσετε την πείρα σας σε θέματα λίμπιντο και ερωτικών επαφών όπως και να κάνετε επιλογές ομορφιάς, ένδυσης ή διακόσμησης σε πιο σκουρόχρωμους τόνους.

Γύρω στις επτά παρά δέκα το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις ή άλλα καλλιτεχνικά γεγονότα στα οποία βάζουν την υπογραφή τους άτομα καταξιωμένα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που δείχνοντας σεβασμό, επιμονή και υπευθυνότητα θα πετύχετε κάτι που επιθυμείτε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα ενθυμούμενοι ότι όταν παραπονιέστε για το κακό, το διπλασιάζετε, όταν το περιγελάτε το εξουδετερώνετε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved