Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει η τάση να δώσετε ένα τέλος σε κάτι για να ξεκινήσετε κάτι νέο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τέλος κύκλου! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, που συμβολίζει την αναδόμηση και την αναγέννηση, υπάρχει η τάση να προκύψει ή να δώσετε ένα τέλος σε κάτι για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με DNA, γονίδια, χαμένους πολιτισμούς, το υπέδαφος, υπόγεια, υδραυλικές εργασίες όπως και έργα θρίλερ, τρόμου, κατασκοπείας και μυστηρίου.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

Με βύσμα το Δία! Γύρω στις οκτώ και τέταρτο το πρωί η Σελήνη συναντά το Δία και η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις, ψυχολογικά ή μεταφυσικά ζητήματα, θέματα λίμπιντο όπως και σε οτιδήποτε απαιτεί έρευνα.

~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο~

Η καλή ψυχολογία είναι το παν! Περίπου στις δώδεκα και είκοσι το μεσημέρι το εξάγωνο Σελήνης – Ηλίου χαρίζει ψυχική ευεξία και σας δίνει το σθένος να ασχοληθείτε με πάσης φύσεως θέματα εις βάθος και χωρίς φόβο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδια του νερού Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι και της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του β’ και στο πρώτο μισό του γ’ δεκαημέρου που θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα και διακαείς ερωτικούς πόθους.

Να έχετε μια εξαιρετική ημέρα ζώντας κάθε στιγμή με ένταση και πάθος.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved