Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

Σελήνη και Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Ζυγού με ένα κι μόνο σκοπό: να σας δώσουν χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με γλυκό χαμόγελο! Η διερχόμενη Σελήνη στο αέρινο και γοητευτικό ζώδιο του Ζυγού χαρίζει θετική διάθεση και ευνοεί διανοητικές δραστηριότητες, αισθηματικές επαφές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ευτυχή γεγονότα για χάρη των οποίων θα φορέσετε τόσο τα καλά σας αλλά και το πιο όμορφο χαμόγελό σας.

~Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη~

Απαλά, αισθησιακά, τρυφερά! Σελήνη και Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Ζυγού μόλις ένα τέταρτο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα, με ένα κι μόνο σκοπό: να σας δώσουν χαρά. Από το φως, τη μουσική, τη γεύση, την κίνηση έως τα χρώματα και τα αρώματα η αίσθηση που θα έχετε είναι «απαλά σαν ροδοπέταλα». Ευνοούνται ευχάριστες ασχολίες, όμορφες επαφές, γλυκά φιλιά και τρυφερά χάδια όπως ερωτικά και ρομαντικά τέτ – α – τέτ.

~Άρης τετράγωνο με Κρόνο~

Ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα! Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου μεταξύ Άρη και Κρόνου ενέργειες που έχουν σχέση με μεγαλεπήβολα σχέδια, δραστηριότητες που σχετίζονται με χόμπι, παιδιά και αισθηματική ζωή ίσως «σκοντάψουν» σε οικονομικές ή άλλες αντιξοότητες. Αποφύγετε κινήσεις αλαζονείας και έπαρσης.

Περισσότερο επηρεάζεστε Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι γεννημένοι στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου .

Η τύχη χαμογελά περισσότερο στους Ζυγούς, Δίδυμους, Υδροχόους και Κριούς, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου που θα περάσετε όμορφα και θα πάρετε χαρά από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και απολαμβάνετε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved