Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

Πρωτοβουλίες αισθηματικού περιεχομένου ευνοούνται - δεν θα λείψουν, βέβαια και εντάσεις, ζήλιες και εμπάθειες, οπότε προσοχή στις κακές συναναστροφές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Είσαι το ταίρι μου! Με τη Σελήνη στο ζώδιο της αρμονίας και της συντροφικότητας δημιουργείται η επιθυμία για κοινωνικές συναναστροφές και ερωτικές επαφές, ενώ ευνοούνται κοινωνικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά γεγονότα, γάμοι, ρομαντικές ταινίες και οτιδήποτε στο επίκεντρο του οποίου μπορεί να έχει ένα ζευγάρι.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Στις δέκα και δέκα το πρωί η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη, ευνοώντας πρωτοβουλίες αισθηματικού περιεχομένου, ενέργειες που σχετίζονται με καλλωπισμό, και ετοιμασία φαγητών και επιδορπίων με φίνες και γλυκές γεύσεις αντίστοιχα. Γύρω στις τρείς παρά δέκα το μεσημέρι, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα προοιωνίζει εντάσεις, ζήλιες και εμπάθειες και καλό είναι να αποφύγετε συναναστροφές που σας εγκλωβίζουν στον αρνητισμό. Το απόγευμα, η Σελήνη συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό και ίσως κάποια σχέδια αλλάξουν την τελευταία στιγμή.

~Ήλιος εξάγωνο με Δία~

Καλό και χρήσιμο! Η ευμενής όψης Ήλιου – Δία είναι ιδανική για να δείξετε τον καλό σας εαυτό σε οτιδήποτε απαιτεί μυαλό, τεχνική ή σχολαστικότητα, να αξιοποιήσετε ευκαιρίες σε θέματα εργασίας και τέλος για να πετύχετε το « καλό και ορθόν» επί του πρακτέου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι του α' και του πρώτου μισού του β' δεκαημέρου που θα ευχαριστηθείτε μετακινήσεις και τη συντροφιά άλλων ανθρώπων.

Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο γεμάτο ευχάριστα ενδιαφέροντα περιβαλλόμενοι από αγαπημένα πρόσωπα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved