Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

Οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα εργασιακά βρίσκει σήμερα τον δρόμο του προς την επιτυχία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

~Νέα Σελήνη στην Παρθένο~

Μια νέα σεζόν ξεκινά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο πρακτικό και μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου, περίπου στις δύο μισή το μεσημέρι, ευνοεί να αρχίσετε μια δουλειά, να αναλάβετε ένα καινούργιο πόστο ή να μπείτε σε μια νέα επαγγελματική τροχιά. Επιπλέον, προσφέρεται για να κάνετε ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα περίθαλψης, να υιοθετήσετε ένα νέο διαιτολόγιο και γενικότερα να προσαρμοστείτε σε νέους ρυθμούς καθημερινότητας.

Με τον Ερμή να κυβερνά το ζώδιο της Παρθένου, δημιουργούνται επίσης κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσετε ένα νέο κύκλο διανοητικών εργασιών ή μαθημάτων, να γραφτείτε σε κάποια σχολή ή γυμναστήριο και γενικότερα οτιδήποτε θα χρειάζεται να συμπεριληφθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα.

~Σελήνη Εξάγωνο με Δία~

Επιτυχημένη πρακτική! Περίπου δέκα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα η ευμενής όψη μεταξύ Σελήνης και Δία είναι ιδανική για να έχετε καλή έκβαση σε θέματα που απαιτούν σχολαστικότητα, ευσυνειδησία και καλή τεχνική.

Ευνοούνται ενδιαφέροντα μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης, διευθέτηση εργασιακών όρων, αναζήτηση εργασίας σε ξένη αγορά και γενικότερα κάθε τι που μπορεί να επιφέρει πρόοδο σε θέματα δουλειάς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και ακολουθείτε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου που θα επιτύχετε ακολουθώντας το δρόμο της εργατικότητας και της μεθοδικότητας.

Να έχετε μια εκπληκτική μέρα και να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος όμως όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι απ' ότι είμαστε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved