Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

Το βράδυ επιδιώξτε χαλαρωτικές δραστηριότητες: θα αποτελέσουν το αντίδοτο στο στρες και τις «δηλητηριώδεις» σκέψεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

~Σελήνη στο Λέοντα~

Όταν ο Ήλιος βασιλεύει! Η Σελήνη στο Λέοντα, όπως και ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Ήλιος, επιδρά θετικά στη διάθεση και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για ασχολίες που έχουν σχέση με αγαπημένες δραστηριότητες, δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, αθλητικούς αγώνες και ενασχολήσεις που συνδέονται με πρόσωπα που θεωρούνται «χρυσά», «επιτυχημένα» ή βρίσκονται στις δόξες τους.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Εν ώρα εργασίας! Περίπου στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο πρακτικό και σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας έμφαση σε υπηρεσιακά ζητήματα και καθήκοντα όπως και σε επαφές και δραστηριότητες εν ώρα εργασίας. Ευνοούνται δραστηριότητες που απαιτούν μέθοδο, μυαλό και ακρίβεια.

~Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα~

Ξεγελάστε το άγχος! Γύρω στις εννέα παρά δέκα το βράδυ η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον "απατηλό" Ποσειδώνα και κατά την ολιγόωρη διάρκειά της κάθε χαλαρωτική δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει αντίδοτο σε «δηλητηριώδεις» σκέψεις και παραστάσεις - ή στο στρες της ημέρας.

Προσέχετε τη χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ όπως και λάθη υγιεινής.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί των τελευταίων ημερών που χάρη στις προσπάθειες ή τις ικανότητές σας θα φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Επίσης Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι των πρώτων ημερών που μπορείτε να σε βάλετε σε τάξη όλα σας τα θέματα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα ενθυμούμενοι ότι το καλό είναι σαν τη λιακάδα: αν υπάρχει μέσα την καρδιά σας, τότε βγαίνει και στη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved