Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/8;

Ξαφνικές αλλαγές προμηνύει το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού, ενώ η όψη εξαγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία προσφέρεται για άνετα ταξίδια!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/8;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Πότε πάνω – πότε κάτω! Η Σελήνη διέρχεται από το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και υπάρχει προδιάθεση για μεταπτώσεις της διάθεσης από τη μια ψυχική κατάσταση στην αντίθετη και αντίστροφα. Αναμνήσεις αναδύονται, οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δημιουργείται η επιθυμία για δραστηριότητες εντός της οικίας.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα δείχνει αντεγκλήσεις με γυναίκες και αίσθηση εξαναγκασμού, ενώ το τετράγωνο με τον Ουρανό το μεσημέρι προμηνύει ξαφνικές αλλαγές. Το απόγευμα η σύνοδος με το Δία δίνει εύνοια σε επαφές και δραστηριότητες, ενώ το εξάγωνο με τον Ερμή, το βράδυ, δημιουργεί γόνιμο έδαφος για συζητήσεις, επισκέψεις και επαφές.

~Ερμής εξάγωνο με Δία~

Με ευκολία! Το εξάγωνο Ερμή – Δία προσφέρεται για άνετα ταξίδια, διαδικασίες που δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή κόπο όπως και πνευματικές εργασίες.

Επίσης, ευνοούνται συζητήσεις με νομικούς ή δασκάλους, επαφές με άτομα που μιλούν ξένες γλώσσες, αθλούνται, έχουν χιούμορ ή μπορούν να συμβάλουν θετικά σε νοητικές ή επαγγελματικές επιδιώξεις.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του β' δεκαημέρου που θα νιώσετε την ευλογία της αγάπης και θα αξιοποιήσετε τα ψυχικά σας χαρίσματα.

Να έχετε ένα όμορφο και ευχάριστο Σάββατο δίπλα σε ανθρώπους που αληθινά σας αγαπούν!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved