Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

Όλο και κάτι σας ξεφεύγει σήμερα: Με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, υπάρχει η τάση να αφαιρείστε και να μπερδεύεστε

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, η τέρψη του ουρανίσκου, η συνάντηση με την ηρεμία, η ενασχόληση με την τέχνη και κάθε επαφή ή δραστηριότητα που εξασφαλίζει είτε συναισθηματική είτε οικονομική ασφάλεια τείνει να έχει εύνοια. Επίσης, θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για κάθε τι που απαιτεί πείσμα, επιμονή ή υπομονή.

~Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα~

Τα φαινόμενα απατούν! Ακόμη κι αν δείχνετε προσοχή στην λεπτομέρεια, όπως ο Ήλιος στην Παρθένο προτάσσει, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι κάτι θα σας ξεφύγει γιατί υπάρχει η τάση να αφαιρείστε, να μπερδεύεστε, να συγχέετε πρόσωπα και καταστάσεις και πιθανόν να αισθάνεστε μια αδυναμία ή να υποβόσκει μια κόπωση. Ευνοούνται καλλιτεχνικά θεάματα και έργα με προδομένους έρωτες και πάσης φύσεως περίεργα φαινόμενα.

~Ερμής εξάγωνο με Κρόνο~

Με σοβαρότητα! Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου προσφέρεται για σημαντικές διευθετήσεις, συναντήσεις για θέματα δουλειάς, επαφές με διευθυντές, προϊστάμενους και γενικά άτομα σε θέσεις εξουσίας.

Επίσης, δημιουργούνται θετικές προϋποθέσεις για έρευνες, μελέτες, φιλοσοφικές τοποθετήσεις και ό,τι απαιτεί νοητική εμβάθυνση.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου που θα δείξετε αποφασιστικότητα για κάτι που το θέλετε πολύ.

Να έχετε μια υπέροχη και ευχάριστη μέρα κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved