Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

Φροντίστε σήμερα να αποφύγετε λάθη και παρανοήσεις - επίσης, προσέξτε τις μολύνσεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

~Σελήνη στον Κριό~

Το πρώτο βήμα! Με τη Σελήνη στον Κριό, το ζώδιο με το οποίο ξεκινά ο ζωδιακός κύκλος, η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για να ξεκινήσετε κάτι νέο, να κάνετε μια ευθεία ερωτική προσέγγιση ή να κάνετε την πρώτη κίνηση σε κάτι που σας εξιτάρει το ενδιαφέρον.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Με ζήλο! Γύρω στις τέσσερις και τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη διέρχεται από το γήινο κι υπομονετικό ζώδιο του Ταύρου και τα πάντα αρχίζουν να κινούνται με πιο αργούς και συνάμα ευχάριστους ρυθμούς. Ευνοείται να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί, να συμμετάσχετε σε μουσικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να φτιάξετε ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει έντονα η τάση να παρατείνετε τις όμορφες στιγμές και τις απολαύσεις της ημέρας όσο γίνεται περισσότερο.

~Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα~

Στην επιρροή της αυριανής αντίθεσης Ερμή – Ποσειδώνα, προσέχετε παρανοήσεις και επικοινωνιακά λάθη, έχετε το νου σας για απάτες και κλοπές (ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς) και αποφύγετε υπογραφές, δεσμεύσεις και συμφωνίες. Τέλος, όσον αφορά θέματα υγείας προφυλαχτείτε από μολύνσεις, μυκητιάσεις και παρενέργειες από φάρμακα.

Περισσότερο επηρεάζεστε Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες των πρώτων ημερών.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες των τελευταίων ημερών που με τη δύναμη της θέλησης να υπερτερεί θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε ένα θέλω σας «εδώ και τώρα».

Κι επίσης, Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου που θα αναζητήσετε την ηρεμία και την ησυχία μέσα από χαρούμενες δραστηριότητες.

Να έχετε μια μοναδικά υπέροχη Κυριακή περνώντας καλά και ζώντας στη χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved