Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

Εργασία και χαρά μπορούν κάλλιστα να μπουν στο σημερινό σας πλάνο - αν και ίσως δεν λείψουν οι εντάσεις, η ζήλια και το πάθος

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

~Σελήνη στον Κριό~

Διάθεση για περιπέτεια! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο εξωστρεφές και ζωηρό ζώδιο του Κριού, πλημμυρίζετε από ενέργεια και δημιουργούνται θετικές προϋποθέσεις για να γνωρίσετε νέα μέρη, να αφιερώσετε χρόνο για καλοκαιρινά σπορ, να συνάψετε σχέσεις στο άψε – σβήσε και σε κάθε εμπειρία να ζήσετε κάτι καινούργιο.

~Ερμής στην Παρθένο~

Βάζοντας πρόγραμμα! Από σήμερα, νωρίς τα ξημερώματα, έως και τις 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρίσκεται στο αναλυτικό και σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας στις ανάγκες της καθημερινής ρουτίνας, να «τρέξετε» θέματα δουλειάς, λογαριασμών και πρακτικών θεμάτων - και σε μετακινήσεις διασκέδασης να συνδυάσετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

~Ήλιος σύνοδο με Ερμή~

Σε διπλή δόση! Ο Ερμής που δεν απομακρύνεται ποτέ πάνω από 28ο μοίρες από τον Ήλιο σήμερα σχηματίζει όψη συνόδου με τον «συνοδοιπόρο» του στο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας την τάση να συζητήσετε περισσότερο για θέματα εργασίας, διατροφής και υγείας.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα~

Σχέσεις... απαγορευμένες! Η αναμέτρηση της Αφροδίτης που συμβολίζει την ομορφιά, τις σχέσεις και τα χρήματα, σήμερα, με τον ισχυρό - ψυχοβγάλτη Πλούτωνα, δείχνει μυστικά και μυστηριώδη παιχνίδια όσον αφορά αυτά τα θέματα. Η ένταση, η ζήλια και το πάθος θα βρεθούν στο ζενίθ!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου που με άκρατο ενθουσιασμό θα αρπάξετε, με τη μία, τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σάββατο διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε πράγματα που σας εξιτάρουν!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved