Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να πούμε "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" και να προσαρμοστούμε σε ρυθμούς... εργασίας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Που ταξιδεύει ο λογισμός σου; Η μέρα ανοίγει με την υδάτινη Σελήνη στους Ιχθύες και ίσως να σκέφτεστε το χθεσινό όνειρο ή να πιάνετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί, να «φεύγει», να περιπλανιέται με τη φαντασία σε μέρη και καταστάσεις που θέλετε να βρεθείτε ή έχετε την επιθυμία να επιστρέψετε.

~Σελήνη στον Κριό~

Ώρα για δράση! Γύρω στις δέκα και δέκα το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και δυναμικό Κριό και η ενέργεια ξεχειλίζει. Θέλετε να κινηθείτε, να γυμναστείτε, να κάνετε ξεκινήματα και γενικότερα να δραστηριοποιηθείτε και μάλιστα με φόρα.

~Ήλιος στην Παρθένο~

Όρεξη για δουλειά! Από σήμερα και ως τις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Η μεταβλητή του ποιότητα είναι ιδανική για προσαρμογή σε ρυθμούς εργασίας και πρακτικών ενασχολήσεων, ενώ με κυβερνήτη τον Ερμή ευνοούνται πάσης φύσεως επαφές για νοητικά ή σχολικά ενδιαφέροντα. Τέλος, ως ζώδιο της υγείας δημιουργεί θετικές συνθήκες για προληπτικές εξετάσεις, δίαιτα ή αλλαγή διατροφικών συνηθειών.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και του αέρα Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί του α' δεκαημέρου που με φούρια, ζέση και ευθύ στάση θα κάνετε αυτό που θέλετε.

Να έχετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο ικανοποιώντας τη διάθεση για περιπέτεια και δράση!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved