Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

Απρόσμενες εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και κόντρες κρύβει η αρχή της εβδομάδας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Εντελώς απρόβλεπτα! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο, που συμβολίζει τις ανατροπές και τις εκπλήξεις και η πορεία της μέρας μπορεί να αλλάξει τροχιά από τη μια στιγμή στην άλλη.

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Στους καιρούς της τεχνολογίας! Το μεσημέρι, γύρω στις δώδεκα και είκοσι, η συνάντηση μεταξύ Σελήνης – Αφροδίτης ευνοεί αλλαγές στυλ και διακόσμησης, αγορές μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικά παιχνίδια και διασκέδαση μέσω εφαρμογών internet όπως και φιλικές επαφές και ερωτικά ειδύλλια με κύριο διεγερτικό το πνεύμα.

~Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο~

Απρόσμενες κόντρες! Το απόγευμα περίπου στις πέντε και δέκα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και κατά την ολιγόωρη διάρκεια της επιρροής του ίσως κάποια ενδιαφέροντα που έχουν σχέση με ομαδικές δραστηριότητες, προοδευτικές ιδέες και νεότερης έκδοσης προϊόντα να μην σας ικανοποιήσουν.

Αποφύγετε επαφές με νευρικές γυναίκες, αντιδραστικά παιδιά ή άτομα που δεν βλέπουν με καλό μάτι ενασχολήσεις με σωματεία, κομπιούτερ αλλά και τάσεις για ελευθερία ή αλλαγή.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου που δεν θα διστάσετε να κάνετε, οποιουδήποτε τύπου, μεταβολές ικανές να σας φέρουν πιο κοντά στη χαρά.

Να έχετε μια καλή εβδομάδα και να θυμάστε πως κάνοντας μια και μόνο αλλαγή, αφήνετε την πόρτα ανοιχτή για να έρθουν κι άλλες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved