Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θέλει προσοχή στο σωστό timing! Τυχεροί της ημέρας τα ζώδια της γης και του νερού...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

~Σελήνη στον Αιγόκερω

Σήμερα που η Σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Αιγόκερου, κάθε τι πρέπει να γίνει στην ώρα του και ο χρόνος ανάλογα με το πώς θα τον χρησιμοποιήσετε μπορεί να αποδειχθεί είτε πολύτιμος φίλος είτε άσπονδος εχθρός.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με την νέο αφιχθείσα Αφροδίτη στο Ζυγό κι υπάρχει η τάση να ελέγξετε το βάρος, πλην τοις άλλοις, ανεβαίνοντας πάνω στη ζυγαριά. Φροντίστε ωστόσο πέρα από το να φοράτε λίγα ρούχα, να μην έχετε φάει πρωινό!

Νωρίς το μεσημέρι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ευνοεί να απολαύσετε μια παγωμένη γρανίτα, να συνδυάσετε ορεινές λιχουδιές με θαλασσινές και πιθανόν να αφιερώστε χρόνο για κάτι που σας χαλαρώνει.

Αργά το μεσημέρι, η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και, αν σκέφτεστε να παίξετε κάτι, τότε παιγνίδια στρατηγικής (π.χ. σκάκι) ή στόχου (π.χ. βελάκια) είναι μια καλή ιδέα. Επίσης είναι καλή ώρα για να αποδώσει καλύτερα μια κρύα κομπρέσα ή να φορέσετε έναν επίδεσμο (π.χ. για τα γόνατα).

Τέλος, γύρω στις εννέα και μισή η σύνοδος με τον Πλούτωνα ευνοεί τα «παιχνίδια» στα σκοτάδια.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε τα ζώδια της γης, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι και του νερού, Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που συντονίζοντας το προσωπικό σας ρολόι με τους ρυθμούς του κόσμου θα κάνετε αυτό που πρέπει στο σωστό timing.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο δίνοντας προτεραιότητα στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved