Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

Mε την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, κυριαρχεί η αίσθηση του ωραίου και του καλού γούστου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

~Σελήνη στον Τοξότη

Στον απόηχο της χθεσινής γιορτής ό,τι και να γίνεται, με τη Σελήνη στον Τοξότη, βλέπετε το αισιόδοξο μήνυμα. Η διάθεση για επικοινωνία είναι μεγαλύτερη και η επιθυμία να δείτε περισσότερα πράγματα και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, δημιουργεί γόνιμο έδαφος για ταξίδια, εξόδους και βόλτες.

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο~

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ήλιο. Αμφότεροι σε θετικά και πύρινα ζώδια ευνοούν τις εξωστρεφείς δραστηριότητες, τη διασκέδαση, τη χαρά και τις ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

~Αφροδίτη στο Ζυγό~

Προς χάριν της αρμονίας! Από σήμερα και ως τις 11/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο σπίτι της, το ζώδιο του Ζυγού. Η αίσθηση του ωραίου και του καλού γούστου θα είναι κυρίαρχη και η επιθυμία να έχετε όμορφα και αρμονικά δεμένα πράγματα γύρω σας θα είναι πιο έντονη.

Το αέρινο στοιχείο του ζωδίου ευνοεί την κοινωνικότητα δίνοντας έμφαση στην πνευματική επικοινωνία, ενώ δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεργασίες, αισθηματικές σχέσεις και γάμους.

Περισσότερο ευνοείστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και ακολουθείτε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί στα τέλη του β' κι όλου του γ' δεκαημέρου που θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε την κοινωνική ζωή.

Να έχετε μια όμορφη Παρασκευή και να περάσετε ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved