Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

Εντάσεις και ζήλιες να περιμένετε σήμερα: περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, καθώς επίσης Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Παραμονή της εορτής της κοιμήσεως της Παναγίας, της μητέρας του φθορέα της φθοράς και με τη Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο που σχετίζεται με τα μυστήρια, την ταφή και την εντός δύναμη του ανθρώπου, η ψυχή πλημμυρίζει από βαθιά συναισθήματα. Η μέρα ευνοεί τελετουργικά όπως η εξομολόγηση, ο εσπερινός, οι ψαλμωδίες και αναζητήσεις για τα επέκεινα, την πορεία της ψυχής κι όσα παραμένουν μυστήρια.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη γύρω στις μια παρά δέκα το μεσημέρι προσφέρεται για γεύματα που μαγειρεύονται γρήγορα, ιδιαίτερα ψάρια και οστρακόδερμα, όπως και βουτιές στη θάλασσα και τις ανεξερεύνητες περιοχές της σεξουαλικής σφαίρας.

Έντονα και εκρηκτικά! Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι το τετράγωνο Σελήνης – Ηλίου προμηνύει εντάσεις και ζήλιες. Σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, η ένταση μπορεί να προσδώσει ενδιαφέρον αφού σχέση χωρίς τσακωμό, φαγητό χωρίς αλάτι!

~Ερμής τρίγωνο με Ουρανό~

Στην επιρροή του αυριανού τριγώνου Ερμή – Ουρανού η μέρα προσφέρεται για επαφές με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, επικοινωνία με φίλους και ομαδικές συνάξεις και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με αστρολογία, αστρονομία, διάστημα, μαθηματικά όπως και δραστηριότητες που συνδέονται με τη ζωή του μέλλοντος.

Περισσότερο επηρεάζεστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, Υδροχόοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες γεννημένοι στα τέλη του β' και όλου του γ' δεκαημέρου που θα δημιουργήσετε ή θα χαρείτε δυνατές σχέσεις.

Να έχετε μια μέρα ενθυμούμενοι ότι η ζωή κάθε ανθρώπου μεταμορφώνεται από τη στιγμή που συνειδητοποιεί μια για πάντα ποιος είναι.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved