Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

Με τη Σελήνη στο Ζυγό αναζητούμε το δίκιο μας, συμμετέχουμε σε διαπληκτισμούς, διενέξεις αλλά και συμφιλιώσεις, συμβουλευόμαστε ειδικούς και επιδιδόμαστε σε δραστηριότητες σχετικές με ιστορίες αγάπης, προξενιά και ζευγαρώματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Ποια είναι τα δικαιώματα μας; Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο που σχετίζεται με ενώσεις, κοινωνικά συμβούλια, συνεργαζόμενους ή συμβουλευτικούς φορείς σήμερα ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με δίκαιο, δικαιώματα όπως και ζητήματα σχετικά με κοινωνικές αδικίες.

Θες μια συμβουλή; Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για να ζητήσετε πιθανόν τη γνώμη κάποιου που έχει γνώσεις (νομικές, ιατρικές, τεχνικές), εμπειρία (αισθηματικά, κοινωνικά ή άλλα θέματα) ή είναι ειδικός σε κάτι (διακόσμηση, τέχνη, αισθητική κτλ).

Επίσης, από την ένωση του λευκού και του κόκκινου προκύπτει το ροζ που σχετίζεται με τον ρομαντισμό και αμφότερα εκπροσωπούνται από το ζώδιο του Ζυγού. Ως εκ τούτου, θα υπάρξει ενδιαφέρον για ταινίες, βιβλία, ένδυση με έντονο το ρομαντικό στοιχείο ή που αποθανατίζουν ένα ζευγάρι.


~Αφροδίτη στην Παρθένο~

Υπολογίζω και δεν ξεφεύγω! Για τέσσερις ακόμη μέρες η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου και ευνοεί να υπολογίζετε εξ αρχής έξοδα (ενοίκιο, βενζίνη, εισιτήρια, σουπερμάρκετ), να βρίσκετε οικονομικές λύσεις για να περάσετε καλά, να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή και να δείχνετε την αγάπη σας με έργα και σε καμία περίπτωση με φανφαρονικές συμπεριφορές.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου που θα χαρείτε ενδιαφέροντα που σχετίζονται με διανόηση, κοινωνικότητα και επικοινωνία.

Να έχετε μια καλή εβδομάδα τυλιγμένη από ένα άρωμα χαράς, ευτυχίας και έρωτα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved