Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

Μέχρι το μεσημέρι βάζουμε τα πράγματα σε τάξη και οργανωνόμαστε, κόντρα στις αναποδιές του Ερμή-Κρόνου, ενώ το απόγευμα θέλουμε να ξεσκάσουμε, να βγούμε, να συζητήσουμε και γενικά να ξεφύγουμε από τη βαρετή και μίζερη καθημερινότητα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Με τη Σελήνη στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου υπάρχει η τάση να εξετάζετε ή να ελέγχετε τα πάντα με πάσα λεπτομέρεια και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια (πχ θερμιδομετρητή, κομπιουτεράκι, πιεσόμετρο). Επίσης, η μέρα ευνοεί να αλλάξετε πετσέτες ή σεντόνια και γενικότερα να ασχοληθείτε με θέματα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής. Αν πάλι έχετε τσακωθεί με το σαπούνι, τότε μάλλον η κριτική θα είναι... αναπόφευκτη.


~Σελήνη στο Ζυγό~

Περίπου στις τέσσερις και κάτι το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και της συντροφικότητας δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για συναναστροφές, «προξενιά» και «διαιτησίες» όπως και κοινωνικά events, γάμους και ρομαντικά ειδύλλια.


~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

Τι παιδεμός! Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου Ερμή – Κρόνου ίσως σας κουράσουν δραματικές συζητήσεις, εκφράσεις εγωισμού ή μεγαλείου, μακροσκελή μηνύματα όπως και μεγάλες διαδρομές, ακόμα κι αν σχετίζονται με κάτι ευχάριστο.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε τόσο Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι όσο και Σκορπιοί και Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου που θα αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας παράγοντας καλά αποτελέσματα.

Τοξότες και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου ίσως δεν δείτε με θετικό μάτι την υπόδειξη κάποιων λαθών ή την ανάγκη να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που απαιτούν σχολαστικότητα.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο μην ξεχνώντας να είστε στην ώρα σας στο ραντεβού με τη χαρά και τον έρωτα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved