Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

Οι δύο θηλυκοί πλανήτες στην Παρθένο, Σελήνη και Αφροδίτη, μας βοηθούν να οργανώσουμε σωστά, υγιεινά, με σχολαστικότητα και ακρίβεια το Σαββατοκύριακό μας, ώστε -όσο είναι δυνατό- να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων ούτε να μας πιάσει το άγχος της τελευταίας στιγμής!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Παρασκευή, μια μέρα πριν το Σαββατοκύριακο και η Σελήνη στο ζώδιου της Παρθένου είναι ιδανική για να μεριμνήσετε εκ των προτέρων για πράγματα και υποθέσεις προλαμβάνοντας να σας πιάσει το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Αγνότης και λευκότης! Ευνοείται η χρήση ή αγορά προϊόντων από αγνά υλικά ( χωρίς parabens, πετροχημικά και σιλικόνες) και με θεραπευτικά εκχυλίσματα ( όπως από χαμομήλι, aloe vera, κα). Επίσης, δημιουργείται επιθυμία για λευκό τυρί, φέτα, γιαούρτι, παγωτό βανίλια και γενικότερα λευκά ή άλλα πιάτα που είναι συνώνυμα της υγιεινής διατροφής.


~Αφροδίτη στην Παρθένο~

Η τέχνη της λιτότητος! Στο ζώδιο της Παρθένου εκτός από τη Σελήνη βρίσκεται και η Αφροδίτη που εκπροσωπεί την ομορφιά, τον έρωτα και το χρήμα και φιλοδοξεί σαν υπολογιστική αριθμομηχανή να ρυθμίσει με ακρίβεια και σχολαστικότητα σχετικές υποθέσεις. Ευνοούνται, στιλιστικές επιλογές στα χρώματα της γης και του άσπρου, χρήση φυσικών καλλυντικών, ειδύλλια σε χώρους εργασίας και... η οικονομία.
Περισσότερο ευνοείστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Καρκίνοι, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου έως και τις 16/8 που θα βρίσκεται στην Παρθένο.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του β' δεκαημέρου που περιορίζοντας δαπάνες και κάνοντας προσεκτική κατανάλωση υλικών αγαθών θα πετύχετε ένα συγκεκριμένο στόχο σας.

Να έχετε μια όμορφη Παρασκευή παίρνοντας ό,τι είναι χρήσιμο, πετώντας ό,τι έιναι άχρηστο και προσθέτωντας κάτι προσωπικά δικό σας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved