Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/8;

Η Σελήνη στην Παρθένο έρχεται να συντροφέψει την Αφροδίτη και να μας βάλουν σε τάξη, αλλά ο Ποσειδώνας καιροφυλακτεί με συγχύσεις και μολύνσεις. Και ενώ ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τις ερωτοτροπίες, η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα προσφέρει τη δύναμη να πολεμήσουμε και να διεκδικήσουμε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/8;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Ώρα για συγύρισμα! Θέματα που σχετίζονται με νοικοκύρεμα πραγμάτων, εργασιών, εκκρεμοτήτων και σχέσεων ευνοούνται σήμερα με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο της καθαριότητας, της τάξης και της μεθοδικότητας.

Ενοχλήσεις! Η αντίθεση που σχηματίζει το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί να μη θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο και να κλείσετε τα αυτιά σε σειρήνες που υπόσχονται μαγικές λύσεις. Προδιαθέτει για αλλεργίες, παρενέργειες φαρμάκων, μολύνσεις όπως και στομαχικές διαταραχές. Πιθανές ανεπιθύμητες επισκέψεις από ζωύφια.


~Ερμής στον Λέοντα~

Σκέψεις στη λιακάδα! Από σήμερα και έως τις 23 Αυγούστου ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα βρίσκεται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας ερωτικά μηνύματα, καλοκαιρινές εκδρομές, αναγνώσεις έργων μεγάλων συγγραφέων και καταγραφή θετικών σκέψεων.


~Δίας αντίθεση με Πλούτωνα~

Αγώνας για επικράτηση! Η πλανητική αναμέτρηση μεταξύ Δία και Πλούτωνα δείχνει ότι προκύπτει αναγκαιότητα για σκληρή διαπραγμάτευση, απάντηση σε προκλήσεις και μάχη μέχρι εσχάτων ιδιαίτερα για ζητήματα οικογένειας, διαμονής, επαγγελματικής και όχι μόνο εξέλιξης.

Πιο έντονα επηρεάζεστε Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που θα βρείτε με κάποιον τρόπο ή σε κάποιον τομέα τη «γιατρειά» σας.

Να έχετε μια όμορφη μέρα ακολουθώντας το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί»!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved