Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;

Το καινούριο φεγγάρι μάς δείχνει το δρόμο για να κατακτήσουμε τη χαρά, την επιτυχία και της δημιουργία, ενώ η όψη του Δία με τον Πλούτωνα μάς βοηθάει να σκληρήνουμε τη στάση μας απέναντι στα εμπόδια για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;

~Νέα Σελήνη στον Λέοντα~

Σήκωμα αυλαίας! Το μέγα αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που γίνεται στην 14η μοίρα και ευνοεί να διεκδικήσετε το θρόνο της χαράς, της επιτυχίας και της δημιουργίας. Αφίξεις αγαπημένων προσώπων, αναχωρήσεις για διακοπές, έναρξη παιχνιδιών και πρεμιέρες αισθηματικών δεσμών και καλλιτεχνικών δρώμενων θα απογειώσουν τη διάθεση σας.

Υπερπαραγωγή! Δείτε υψηλού μπάτζετ ταινίες, πιείτε κρασί σε έντονο χρυσαφί χρώμα, γευθείτε πλούσιες γεύσεις με βασιλικό, το πιο δυνατό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής και κάνετε οτιδήποτε σας δίνει την αίσθηση ότι είστε βασιλιάδες, ανεξαρτήτως χρημάτων.


~Δίας αντίθεση με Πλούτωνα~

Μπρα ντε φερ! Στην επιρροή της αυριανής όψης μεταξύ Δία και Πλούτωνα ίσως νιώσετε ότι πρέπει να δώσετε έναν σκληρό αγώνα για να πετύχετε τα σχεδιά σας. Ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα οικίας, οικογένειας ή δικής σας επιχείρησης, ίσως δώσετε μάχη με άτομα επιρροής ή χρόνιες καταστάσεις που απειλούν να ανακόψουν την πρόοδό σας.
Περισσότερο επηρεάζεστε Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του β' δεκαημέρου όπως και του γ' που θα καταφέρετε να τινάξετε την μπάνκα, ενός τομέα της ζωής σας, στον αέρα και να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση σας.


Να έχετε μια υπέροχη μέρα κάνοντας δυνατά ανοίγματα και ξεκινώντας ευχάριστες ασχολίες!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved