Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;

Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνό της με τον Ουρανό τονίζουν την επιθυμία μας να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να λουστούμε στο φως του Ήλιου, να συμμετάσχουμε σε παρέες και να νιώσουμε αγαπητοί και μοναδικοί!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Το αγαπημένο μου! Στην παρέα του Ήλιου στον Λέοντα βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη, τονίζοντας την επιθυμία να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπιέστε, να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα, καθώς και να φορέσετε, να γευθείτε, να ακούσετε ή να κάνετε κάτι με γνώμονα ότι είναι αυτό που σας αρέσει πιο πολύ.
Ευνοούνται τα φωτεινά χρώματα, τα αξεσουάρ που γυαλίζουν, οι ανοιχτές ανταύγειες, τα σχέδια με ήλιους και καρδιές και κάθε τι που αντανακλά αυτοπεποίθηση και ευτυχία.


~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Από χιούμορ πως πάμε; Γύρω στις οχτώ και μισή το ευμενές τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό ευνοεί να κερδίσετε τα φώτα της προσοχής της παρέας ή μιας ομάδας λέγοντας αστεία, κάνοντας κάτι ξεχωριστό, επιτυγχάνοντας μια ανακάλυψη ή απλά δείχνοντας πως σαν εσάς κανένας/καμία.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του α' δεκαημέρου που θα κερδίσετε επαίνους και θα λάβετε όμορφα δώρα.

Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου ίσως δυστροπήσετε με πρόσωπο που έχει την αίσθηση ότι μέσα στις ιδιοκτησίες του συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς.

Να έχετε μια όμορφη και φωτεινή ημέρα κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την καρδιά σας με χαρά!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved