Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8;

Σήμερα ασχολούμαστε με τα οικογενειακά θέματα, βλέπουμε μια παλιά ταινία, δίνουμε σημασία στη διαίσθησή μας και διακοσμούμε τους χώρους με vintage style. Από το βράδυ και μετά, δηλώνουμε την παρουσία μας προς τα έξω, θέλοντας να επιδείξουμε την ισχυρή μας θέληση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Καλή Εβδομάδα! Η Δευτέρα ανοίγει με τη Σελήνη στον Καρκίνο να δίνει έμφαση σε ενασχολήσεις που συνδέονται με στενούς συγγενείς, γυναίκες, γέννες, μαγειρική, οικίες, διαμερίσματα, αίθουσες, και γενικότερα ακίνητα. Επίσης, ευνοεί δραστηριότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε τη φαντασία, τα διαισθητικά σας κέντρα ή τις μαντικές σας ικανότητες.

Το παρελθόν είναι εδώ! Η μέρα προσφέρεται για vintage style, για να διαβάσετε μια παλιά ιστορία, να δείτε μια ταινία εποχής ή ένα ριμέικ, να πιείτε ένα παλαιωμένο κρασί ή να ξεφυλλίσετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες.


~Σελήνη στον Λέοντα~
Τα σκήπτρα του βασιλιά! Λίγο πριν τις οχτώ το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και δημιουργείται η επιθυμία για απόλυτη υπεροχή ανάμεσα σε ομοίους, θριαμβευτική νίκη και παμψηφεί επιβράβευση.

Ευνοούνται φεστιβάλ, λαμπερές εκδηλώσεις, εορτασμοί, καλλιτεχνικά γεγονότα και δραστηριότητες σε γήπεδα, χώρους ψυχαγωγίας ή που έχουν σχέση με παιδιά, επιτυχημένα ή βραβευμένα πρόσωπα.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου που θα νιώθετε πιο έντονα πως ανήκετε κάπου, ενώ ένας χώρος θα γίνει εστία χαράς.

Να έχετε μια συναρπαστική εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα βγείτε με θάρρος στη ζωή και θα πάρετε αυτό που βαθιά επιθυμείτε!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved