Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8;

Με το συνωστισμό των πλανητών στον Καρκίνο, θα ασχοληθούμε πιο πολύ με θέματα της μαμάς και της οικογένειας, θα θυμηθούμε ευτυχισμένες στιγμές και παλιά παράπονα, θα γκρινιάξουμε λίγο και μετά, θα πάρουμε το σπιτικό μας φαγητάκι για να επιδοθούμε σε παιχνίδια και διασκεδάσεις δίπλα στη θάλασσα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8;

~Πολυαστρία στον Καρκίνο~

Πάνω από όλα η οικογένεια! Τρεις πλανήτες (Ερμής, Άρης, Δίας) και η Σελήνη βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση στις σχέσεις με γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, στενούς συγγενείς και γενικά τα μέλη της οικογένειας. Επίσης, στο προσκήνιο έρχονται θέματα διαμονής, κατ' οίκον ενασχολήσεις και οικογενειακές δραστηριότητες.

Η μαμά μου! Εκφράσεις που θα κυριαρχήσουν σήμερα θα κάνουν αναφορά στη μητέρα, όπως «παιδί της μαμάς», «το 'χω πάρει από τη μαμά μου» ή «όπως τη γέννησε η μαμά της», ενώ ευνοούνται γεύσεις που θυμίζουν «μαμά» ή ακόμα και γιαγιά.

Ευνοείται επίσης το στυλ παραλίας, το wet look και η χρήση υγρών προϊόντων (π.χ. φον ντε τεν), ενυδάτωσης (π.χ. ενυδατικό κραγιόν) όπως και η αύξηση κατανάλωσης νερού.


~Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό~
Θετικές εκπλήξεις! Επωφεληθείτε από το άκρως ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού για να τολμήσετε στον έρωτα, να χαρείτε ξεχωριστά καλοκαιρινά ενδιαφέροντα, να θριαμβεύσετε σε κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες και να βιώσετε τη χαρά της απρόσμενης ευτυχίας.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου που μην ακολουθώντας την πεπατημένη θα βάλετε υποψηφιότητα για Όσκαρ ευτυχίας.

Να έχετε μια καταπληκτική Κυριακή κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν και σας τροφοδοτούν με δύναμη και ενέργεια!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved