Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8;

Η μέρα ευνοεί τα ζώδια της γης και του αέρα για να επικοινωνήσουν, να διαβάζουν, να περιηγηθούν, να ταξιδέψουν, να παίξουν και να φλερτάρουν, ενώ τα ζώδια της γης και του νερού μπορούν να μπουν στα πιο βαθιά λημέρια του σεξ και του έρωτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Οι επαφές μου! Με τη Σελήνη στο αεικίνητο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων δημιουργείται η επιθυμία για μετακινήσεις, συνδέσεις, συζητήσεις, και κάθε τι που εξασκεί το μυαλό και διατηρεί τη ζωντάνια του. Ευνοείται να λανσάρετε νέες ιδέες και προϊόντα όπως και να κάνετε γνωριμίες ή να φλερτάρετε.

Αντίο σε ο,τι προσθέτει χρόνια! Η μέρα προσφέρεται για νεανικό στυλ, χτένισμα ή μακιγιάζ όπως και ενδυματολογικές επιλογές σε σπορτίφ ύφος με αθλητικά φανελάκια, χαμηλά παπούτσια και φόρμες. Επαφές με μικρότερα από εσάς άτομα, εφήβους, όπως και ασχολίες με φρέσκα πρόσωπα και νεανική fun διάθεση θα προσδώσει έναν αέρα ανανέωσης στη μέρα σας.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη~
Ερωτική ατμόσφαιρα! Σήμερα οι υποδοχείς των φερορμονών ενεργοποιούνται και η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές. Μπορείτε με άνεση να αναπτύξετε δραστηριότητες οι οποίες έχουν σχέση τόσο με τέχνη όσο και οικονομικά θέματα όπως και να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας ασχολίες και να κάνετε αγορές που σχετίζονται με υγεία και καλή διατροφή.
Ιδιαίτερα ευνοείστε τα ζώδια της γης, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ' δεκαημέρου που θα έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή με ευχάριστα μηνύματα, όμορφες εξόδους και ερωτικές χαρές!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved