Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7;

Η μέρα ξεκινάει ήρεμα και οι ρυθμοί επιταχύνονται προς το απόγευμα. Αισθητικές απολαύσεις, έρωτες, βόλτες και επικοινωνία ευνοούνται, υπάρχει όμως και μια τάση για συμπεριφορικά ξεσπάσματα ή και ατυχήματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ένα- ένα τη φορά! Η τελευταία μέρα του Ιουλίου ανοίγει με τη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε ασχολίες σχετικές με οικονομικά θέματα και απόκτηση υλικών αγαθών. Η ανάγκη για καλοπέραση θα είναι έντονη και θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για στιγμές πάθους, ερωτόλογα και αισθηματικές σχέσεις.


~Σελήνη στους Διδύμους~

Πολλά και διαφορετικά! Περίπου στις επτά παρά είκοσι το απόγευμα η Σελήνη διέρχεται από τους... πολυδιάστατους Διδύμους και τα ενδιαφέροντά σας θα επεκταθούν σε ποικίλους τομείς. Ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με νόηση και πληροφόρηση, όπως και με επικοινωνία, βόλτες και εξόδους.


~Άρης τετράγωνο με Ουρανό~

Νευρική ένταση! Η αυριανή όψη Άρη – Ουρανού ήδη από σήμερα δημιουργεί νευρικότητα κι ανησυχία για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Υπάρχει μια ροπή προς ξεσπάσματα και ατυχήματα που χρειάζεται να προσέξετε, ενώ είναι πιθανές μηχανικές και τεχνικές βλάβες.
Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου, στον παρορμητικό σταυρό, Καρκίνοι, Κριοί, Αιγόκεροι και Ζυγοί.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου που θα εκδηλώσετε την ήρεμη και νωχελική πλευρά σας και συγχρόνως θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα αξιοποιώντας τη δημιουργική σας δύναμη για να ομορφύνετε τη ζωή σας!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved