Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/7;

Η Σελήνη από τον Ταύρο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άκρως νωχελική, ερωτική και ήρεμων τόνων. Έτσι σήμερα, μπορείτε να επιδοθείτε σε κάθε λογής απολαύσεις, να ασχοληθείτε με χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αλλά και να βουτήξετε στα βαθιά νερά ενός καρμικού έρωτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Με τη Σελήνη στο σταθερό και γήινο ζώδιο του Ταύρου, η μέρα προσφέρεται τόσο για ζητήματα που σχετίζονται με πάσης φύσεως χρηματοοικονομικές υποθέσεις όσο και με δραστηριότητες σχετικές με καλλιτεχνική δράση, όμορφη εμφάνιση και διακόσμηση. Επίσης, δημιουργείται η επιθυμία για ευχαρίστηση και σαρκικές απολαύσεις.

Σε αργή κίνηση! Κάθε τι που απαιτεί αργές και νωχελικές κινήσεις (από το να τυλίξετε ντολμαδάκια έως να ασκήσετε την τέχνη του έρωτα) ευνοείται σήμερα καθώς κύριο ζητούμενο είναι το καλό και σίγουρο αποτέλεσμα.


~Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα~

Είσαι το κάρμα μου! Η ευμενής όψη μεταξύ της Αφροδίτης στην Παρθένο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευνοεί να «νοικοκυρέψετε» οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό και να κάνετε επαγγελματικές συνεργασίες ή φιλίες ζωής. Επίσης, δημιουργείται η προδιάθεση να οργανώσετε ένα γάμο μετά από μακροχρόνια σχέση ή να κάνετε μια καινούργια αισθηματική σχέση με «καρμικό χαρακτήρα».
Περισσότερο επηρεάζεστε Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροιπου έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου που θα πετύχετε κάτι που θέλετε, χωρίς να ρισκάρετε.

Να έχετε όλοι μια ευχάριστη μέρα δίνοντας έμφαση, εκτός από τα υλικά, και στα πνευματικά αγαθά!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved