Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/7;

Η Σελήνη από τον Ταύρο ευνοεί τις απολαύσεις, ερωτικές, καλλιτεχνικές και γαστριμαρικές, ενώ η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επιβάλλει ριζικές λύσεις τόσο στα αισθηματικά θέματα όσο και στα αισθητικά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στον γήινο Ταύρο, το ζώδιο που συνδέεται με τα χρήματα. Ευνοούνται εισπράξεις και πληρωμές και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με μισθοδοσίες και πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα. Επίσης η μέρα είναι ιδανική για ασχολίες που έχουν σχέση με την ομορφιά, την τέχνη και τον έρωτα καθώς το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Επιπλέον, δημιουργείται η προδιάθεση για ενασχόληση με τον κήπο, τα φυτά και τα λουλούδια ενώ ευνοούνται αγορές για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας όπως μαξιλαράκια, άνετες καρέκλες και τραπέζια από ανθεκτικό υλικό.


~Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα~

«Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον»! Στην επιρροή της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζεται αύριο, ίσως θελήσετε να αναμορφώσετε το στυλ που ντύνεστε, να επιφέρετε ριζικές αλλαγές στο διαιτολόγιο σας ή να μετουσιώσετε σε πράξη βαθιά ενδόμυχες επιθυμίες σας. Αισθηματικά, είναι πιθανόν να πείτε «αυτός είναι η γυναίκα/ο άντρας της ζωής μου». Θετικά επηρεάζεστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του δεύτερου μισού του πρώτου δεκαημέρου.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, καθώς και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του α' δεκαημέρου που μπορείτε να κάνετε όμορφες αγορές και να ακολουθήσετε καλές και δοκιμασμένες συνταγές σε κάθε επίπεδο.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Ταύροι του α' δεκαημέρου ίσως κοντραριστείτε με άτομα που το πείσμα τους «σκάει και γάιδαρο».

Να έχετε μια υπέροχη μέρα πλημυρισμένη από γεγονότα, που σαν τα γιασεμιά θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα σας συνεπάρουν με το άρωμα τους!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved