Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7;

Αμφιθυμία κυριαρχεί σήμερα, αφού από τη μια μας έλκει η δράση και η περιπέτεια, ενώ από την άλλη η ένταση και η εσωστρέφεια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7;

~Σελήνη στον Κριό~

Η διάθεση σήμερα είναι έντονη, επιθετική και ερωτική και θα πείτε «όχι ευχαριστώ» σε ήρεμες και χαλαρές δραστηριότητες. Ευνοούνται ασχολίες που απαιτούν δύναμη, ζωντάνια και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Οξείς και έντονοι μπορεί να είναι κάποιοι πόνοι στο κεφάλι, ενώ είναι πιθανές κοκκινίλες, φλογώσεις όπως και φλεγμονές. Προσοχή σε ατυχήματα, σπασίματα, κοψίματα και πτώσεις λόγω βιαστικών ή απρόσεκτων κινήσεων.


~Άρης αντίθεση με Πλούτωνα~

Βασικό ένστικτο! Οι διαθέσεις του διδύμου Άρη – Πλούτωνα είναι άγριες και εξαρτάται από εσάς που θα τις διοχετεύσετε. Εξονυχιστικές ανακρίσεις, ισχυρές διεκδικήσεις και παθιασμένες ερωτικές στιγμές είναι μερικές από τις εκφάνσεις της εκρηκτικής του ενέργειας.


~Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο~

Εμπόδιο οι υψηλές απαιτήσεις! Όσο καλή διάθεση και αν έχετε για να δημιουργήσετε ή να ολοκληρώσετε ένα έργο, πρόσωπα μεγάλης ηλικίας, διευθυντές, εργοδότες και πάση φύσεως επόπτες δεν θα ικανοποιούνται με τίποτα. Ένα χρονοδιάγραμμα καθηκόντων ίσως αποδειχθεί χρήσιμο, αν και Σάββατο.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Δία~

Κάθε δώρο ευπρόσδεκτο! Με την τυχερή όψη μεταξύ Αφροδίτης - Δία που πραγματοποιείται αύριο μπορεί να χαρίσετε ή να λάβετε κάτι υλικής ή συναισθηματικής αξίας, όπως και να πάτε σε κάποιο κέντρο, έκθεση ή θέατρο. Επίσης, ευνοεί τις απολαύσεις, την άνεση και τη συνεργασία ιδιαίτερα σε θέματα ρουτίνας και εργασίας.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του α΄ δεκαημέρου που θα δείξετε τόλμη και δύναμη για κάτι που σας εξάπτει πολύ.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο ανάβοντας τη φωτιά της χαράς, του έρωτα και της ζωής!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved