Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7;

Στο σημερινό αστρολογικό μενού κυριαρχούν η ονειροπόληση, ο ρομαντισμός, η παρεξήγηση, η εξαπάτηση, αλλά και η αναβλητικότητα σε δράσεις και προγράμματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σε αφήνω στο πόδι μου! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες ευνοείται να αφήσετε πρακτικά θέματα για άλλη μέρα, να αποφύγετε κάτι, να ζητήσετε άδεια, να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε κοντά σε θάλασσα ή σε θρησκευτικούς χώρους.

Η μέρα επίσης είναι ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες και εργασίες που χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας, για να μεταχειριστείτε επιθέματα ή πάτους παπουτσιών, να αγοράσετε πατάκια, χαλάκια, κάλτσες, υποδήματα και είδη όπως ποδόλουτρο ή τρόμπα ποδιού.


~Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα~

Ύποπτα τα πράγματα! Από σήμερα λόγω της αυριανής όψης Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως έχετε βάσιμες ή μη υποψίες για την τιμιότητα του συντρόφου, ενός προσώπου που συνεργάζεστε ή που συναναστρέφεστε. Απάτες, κλοπές, ζημιές και μολύνσεις ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας είναι πολύ πιθανές.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου αισθηματικές γνωριμίες θα πάνε με αργά βήματα. Καθυστερούμενα χρήματα ίσως έρθουν στα χέρια σας. Συμφωνίες και σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία μπορεί να μακροημερεύσουν.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του δεύτερου μισού του α' και του πρώτου μισού του β΄δεκαημέρου που οι ψυχικές σας δυνάμεις θα είναι σε έξαρση και θα τις χρησιμοποιήσετε στο έπακρον.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου θυμηθείτε το ρητό «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά».

Να έχετε μια όμορφη μέρα και με βάρκα τα όνειρα σας να κολυμπήσετε στα νερά της ευτυχίας!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved