Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/7;

Υποχρεώσεις, πρόγραμμα ακριβείας και φειδώ στα οικονομικά από τη μια και γλέντι υπό το φως της Πανσελήνου, glamour και ασυνήθιστες διασκεδάσεις από την άλλη. Ας αφεθούμε να απολαύσουμε λοιπόν, αλλά με πρόγραμμα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/7;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Οπωσδήποτε πρόγραμμα! Η εβδομάδα ξεκινά με πλούσια ατζέντα και με μια λίστα υποχρεώσεων που, πιθανόν να ξεπερνά και τις σελίδες τόμου εγκυκλοπαίδειας, άρα χρειάζεται καλός προγραμματισμός για να βγει.


~Πανσέληνος στον Υδροχόο~

Τρελή διάθεση! Το βράδυ, ακριβώς στις εννέα και τέταρτο, πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ευνοώντας επαφές με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες και ενασχολήσεις που σχετίζονται με το διαδίκτυο, την αστρολογία, την τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό και γενικότερα με κάθε τι που έχει σχέση με επιστήμη, εφεύρεση ή θεωρείται «προχώ».


~Αφροδίτη στην Παρθένο~

Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι! Από σήμερα 22/7 μέχρι και 16/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και το άγχος θα βαρέσει υπερωρίες για οικονομικά ζητήματα, ενώ θέματα ομορφιάς και έρωτα θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο. Τα χρήματα θα ξοδεύονται με φειδώ υπολογίζοντας το κάθε τι και θα υπάρχει η προδιάθεση να προνοείτε για μεσοπρόθεσμες ανάγκες. Θα υπάρχει τάση για διπλές σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και συναναστροφές με συναδέλφους. Χρώματα που θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο είναι το λευκό και το ιβουάρ.

~Ήλιος στον Λέοντα~

Ένας αυτόφωτος αστέρας! Ο Ήλιος από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου θα βρίσκεται στο σπίτι του, το ζώδιο του Λέοντα, τονίζοντας την ανάγκη για ευχάριστες ενασχολήσεις, δημιουργία και χαρά. Όσο για τον έρωτα καταμεσής του καλοκαιριού θα κλέβει την προσοχή σας και θα φιλοδοξεί να... θρονιαστεί στην καρδιά σας.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του γ' δεκαημέρου που, λειτουργώντας με ένα πρόγραμμα καλά σεταρισμένο, θα επιτύχετε στόχους για κάτι μεγαλύτερο.

Καλή εβδομάδα σε όλους και μην αφήνετε το χρόνο να περνά χωρίς να κάνετε αυτά που είναι πράγματι σημαντικά στη ζωή!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved