Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7;

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φροντίζει για την ευπρεπή εμφάνισή μας και τις αυστηρές απαιτήσεις μας από το περιβάλλον, ενώ τα μεγάλα τρίγωνα στα ζώδια του Νερού δίνουν ανάσα σε θέματα οικογενειακά και επιχειρηματικά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Κυριακή, και η διερχόμενη Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει ένα μωσαϊκό όψεων, με αυτές του Ουρανού και του Πλούτωνα να δεσπόζουν και να προμηνύουν εντάσεις και πάθη. Απαιτήσεις και καθυστερήσεις ίσως είναι αιτία για ξεσπάσματα, ενώ κάποιες δουλειές μπορεί να μείνουν πίσω για χάρη της παρέας.

Η μέρα ευνοεί το μαύρισμα για όσους τους αρέσει να σκουραίνει η επιδερμίδα από τον ήλιο, ενώ δείχνει μια τάση προς το επίσημο ντύσιμο, τις στενές γραμμές, τα κάπρι παντελόνια και τα μακριά φορέματα όπως και τα ψηλά τακούνια.


~Διπλό υδάτινο τρίγωνο – Άρης σύνοδο με Δία~

Αναμφίβολα το μέγα αστρολογικό γεγονός των ημερών είναι το διπλό υδάτινο τρίγωνο που σχηματίζει τόσο ο Άρης όσο και ο Δίας με Κρόνο και Ποσειδώνα, όπως επίσης και η σύνοδος μεταξύ των πρώτων συμβαλλομένων. Πρακτικά αυτό μπορεί να σημαίνει μια ευτυχή νέα αρχή ή νίκη στους κόλπους της οικογένειας, όπως και σε τομείς που σχετίζονται με το σπίτι, τον ψυχισμό ή το φαγητό. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει ότι έρχεται το πλήρωμα το χρόνου για μια δικαίωση.


Περισσότερο επηρεάζεστε οι έχοντες πλανήτες ή άλλα αστρολογικά σημεία στο πρώτο δεκανό των ζωδίων του νερού δηλαδή του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Οι τυχεροί της σημερινής ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι στα τέλη του α' δεκαημέρου όπως και του β' δεκαημέρου που θα αξιοποιήσετε το χρόνο σας υπεύθυνα.

Να έχετε μια μοναδική και εξαιρετική Κυριακή ενθυμούμενοι ότι είναι άλλο να είστε συγκρατημένοι και άλλο συγκροτημένοι!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved