Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7;

Η μέρα ξεκινάει με πάθος και ένταση, ενώ από το βράδυ έρχονται οι διασκεδάσεις, το κέφι και η διασκέδαση. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην αφήνετε το χαμόγελό σας... σπίτι!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Κατά αποκλειστικότητα! Σήμερα ευνοείται να εξασφαλίσετε κάτι μόνο για εσάς ή μια ομάδα ατόμων, να διαθέσετε χρόνο αποκλειστικά για ένα πράγμα ή πρόσωπο όπως και να αγοράσετε ένα προϊόν που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Φυσικά με μια «παθιάρα» Σελήνη όπως είναι αυτή στο Σκορπιό συνιστάται να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να διοργανώσετε μια sex V.I.P βραδιά για εσάς και το ταίρι σας.


~Σελήνη στον Τοξότη~

Λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει εννέα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη το ζώδιο του κυβερνάται από το Δία γεγονός και ενισχύει τη δυναμική του μεγάλου υδάτινου τριγώνου των ημερών. Επιπλέον, δίνει θετικό σήμα για υπαίθριες δραστηριότητες, εκδηλώσεις και παραστάσεις σε εξωτερικούς χώρους, αθλητικούς αγώνες και πανηγύρια.


~Μεγάλο τρίγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα~

Το τρίπτυχο της επιτυχίας! Το μέγα αστρολογικό γεγονός των ημερών είναι το υδάτινο τρίγωνο μεταξύ των εξής τριών πλανητών Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα. Τα τρία λοιπόν πράγματα που θα κρίνουν κατά πόσο μπορείτε να αγγίξετε την ευτυχία είναι: Αν έχετε διάθεση: α) Να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, β) Να τα βγάλετε πέρα στα δύσκολα, γ) Να μην εγκαταλείψετε το χαμόγελο. Αν ναι, τότε δεν είστε στους επιλαχόντες, ανήκετε ήδη στους επιτυχόντες.


Οι τυχεροί της ημέρας θα είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου, που θα αξιολογήσετε σωστά την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων και θα κάνετε πράγματα που θα κορυφώσουν τις αισθήσεις στο ζενίθ.

Η μέρα θυμίζει βιβλίο που το πρωί θα είναι κλειστό και το βράδυ ανοιχτό και εσείς δεν έχετε παρά να τη «διαβάσετε»! Καλά να περάσετε!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved