Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7;

Στο προσκήνιο βρίσκονται θέματα σχετικά με χρήματα, κληρονομιές, μυστήρια, έρωτα, σεξ, εγκλήματα αληθινά ή μεταφορικά, εξερευνήσεις, ανακαλύψεις και βέβαια θεματάκια με την... εφορία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Με διάθεση Ηρακλή Πουαρώ! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με κάθε τι που καλύπτεται από μυστήριο ή κρατείται μυστικό. Επίσης, είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, επιδόματα και γενικά χρήματα που δίνετε ή που εισπράττετε, χωρίς να σχετίζονται με τις μισθολογικές αποδοχές σας. Από την άλλη, υπάρχει η προδιάθεση να κάνετε πράγματα με τα οποία νιώθετε σουπερ σέξι.


~Ουρανός ανάδρομος~

Νευρική υπερένταση! Μεταξύ 17/7 και 16/12 ο Ουρανός θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά και είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, διότι ίσως από τη μια στιγμή στην άλλη προκύψουν αλλαγές και πάση φύσεως μεταβολές,– ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με επαγγελματικές δραστηριότητες, αθλητισμό και σεξ. Κατά τη διάρκεια αυτή, θα χρειαστεί να «ατσαλώσετε» τα νεύρα σας, καθώς θα υπάρχει μεγάλη νευρική υπερδιέγερση, όπως και να προσέχετε τα επίπεδα σιδήρου σας.


~Δίας τρίγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα~

Στάλα – Στάλα! Οικονομικά και φορολογικά ζητήματα, κρυφές υποθέσεις, ερωτικά αδιέξοδα και βαθιά συναισθηματικά προβλήματα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται λίγο- λίγο, περίπου όπως πέφτει ο ορός από τη φιάλη στο σωληνάκι. Το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο μεταξύ Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα, αν και λόγω του γενικότερου πλανητικού σκηνικού φαντάζει σταγόνα στον ωκεανό, δεν παύει να είναι η σταγόνα χωρίς την οποία ο ωκεανός θα ήταν λιγότερος.
Από αυτή την πλανητική συνθήκη, ευνοείστε περισσότερο οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α' δεκαημέρου.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες του β' δεκαημέρου που θα πάρετε αυτό που θέλετε, τόσο στο σεξ όσο και στη ζωή σας.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα δίνοντας όλη σας τη ψυχή σε ό,τι σας γεμίζει ή συντελεί στη αναγέννηση της ζωή σας!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved