Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7;

Διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση, με τρικλοποδιές από Ερμή και Ουρανό που προκαλούν δισταγμούς, διαφορές και μικρο-αψιμαχίες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Τα υπέρ και τα κατά! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις, τις συνεργασίες και πάσης φύσεως ενώσεις ή συμφωνίες. Δισταγμοί και αμφιταλαντεύσεις θα είναι απόρροια μιας ανάγκης να σταθμίσετε ή να ισοζυγίσετε σωστά τα πράγματα πριν πάρετε τις όποιες αποφάσεις ή επιλέξετε ανάμεσα σε δύο δυνατότητες.


~Σελήνη αντίθεση με Ουρανό~

Σαν συγκρουόμενα αυτοκινητάκια! Λίγο πριν τις δέκα το πρωί η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού δείχνει διαφορές και αντεγκλήσεις όπως και απρόσμενες αποδοκιμασίες και ανταγωνισμούς.


~Σελήνη τετράγωνο με Ερμή~

Στα βήματα της διπλωματίας! Το μεσημέρι γύρω στις μία παρά είκοσι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή κάποιες συζητήσεις ή μετακινήσεις ίσως στηρίζονται σε κάποια χάρη ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβάσετε δυο αντικρουόμενες πλευρές.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του β' δεκαημέρου που θα συνταιριάξετε αντίθετα πράγματα ή θα συναρπάξετε με διαφορετικά άτομα.

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Κριοί και Καρκίνοι του β' δεκαημέρου ίσως αρνηθείτε κάποια πρόταση ή κάνετε μια υποχώρηση που θα ξαφνιάσει.

Να έχετε μια όμορφη και συναρπαστική εβδομάδα το άρωμα της οποίας θα είναι χαράς και έρωτα!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved