Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7;

Η μέρα ξεκινάει με διάθεση τακτοποίησης και διευθέτησης υποχρεώσεων, αλλά συνεχίζεται με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, πολιτιστικά δρώμενα, διασκεδάσεις, φλερτ και φουλ καλοκαιρινή διάθεση για παρέα και γνωριμίες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Για σένα νοιάσου! Η Κυριακή ανοίγει με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου να σας κλείνει ραντεβού με την αυτοβελτίωση και να συνταγογραφεί αποτοξίνωση από το άγχος, άσκηση ή δραστηριότητες στο φυσικό περιβάλλον, μικρό εύπεπτο πρωινό και κάποιο ρόφημα που επιδρά ευνοϊκά στην πνευματική εγρήγορση χωρίς να προκαλεί νευρικότητα.


~Σελήνη στον Ζυγό~

Ζαχαρωτά χαράς! Γύρω στις έντεκα παρά είκοσι το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό που εκπροσωπεί την ομορφιά, την αρμονία και τη συντροφικότητα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να φάτε κουφέτα παρευρισκόμενοι σε ένα γάμο ή μια βάπτιση, να έχετε ένα ρομαντικό τετ-α-τετ ή να βρεθείτε σε ένα οποιαδήποτε χώρο που σας προκαλεί γλυκιά ευχαρίστηση ή αντανακλά αγάπη και αποδοχή.


~Σελήνη τετράγωνο με Άρη και Δία~

Περίπου στις δώδεκα παρά είκοσι η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και ίσως υπάρξει κάποιος εκνευρισμός, ενώ κάποιες ενασχολήσεις εντός σπιτιού ή που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως προϋποθέτουν συμβιβασμούς που δεν θέλετε να κάνετε. Από την άλλη, το απόγευμα γύρω στις έξι μισή θα έχετε θετική σκέψη και θα τονισθούν αισθήματα καλοσύνης ενώ ευνοούνται επαφές με κουμπάρους, βαφτιστήρια και συγγενείς εξ αγχιστείας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου που η καρδιά σας θα χτυπήσει από χαρά και θα ευχαριστηθείτε την κοινωνική ζωή.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου ίσως βρεθείτε να αμφιταλαντεύεστε ως προς μια απόφαση σας.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή, όμορφη και αναζωογονητική σαν το αλμυρό, θαλασσινό αεράκι!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved